Seonyár2008

Amsterdami képek, 2005-ös utazás, fapados (olcsó)

2005 November 9-11. amsterdami repülős út.

Amszterdami utazás (2005): Amszterdamba már régóta terveztem egy kiruccanást, de vártam egy kedvező lehetőséget. Miután megvolt az olcsó amsterdami repülőjegy, már csak szállást (hotel szálláshely) kellett foglalni. A CENTRAL STATION mellett (400 méterre), a BEURS VAN BERLAGA közelében volt a kicsi 3 csillagos hotel. Innnen gyalogosan is be lehet járni a belvárost, de érdemes egy napijegyet venni, és körbevillamosozni a városban. Én is ezt tettem, és metróval egyáltalán nem is mentem, mivel kicsik a távolságok (a belváros), és így lehet igazán jól megismerni a várost...

Én csak rövidke 2 napot töltöttem Amszterdamban, de gyorsan beláttam, hogy ide érdemes elutazni, és nem kell félni a COFFEESHOP környéki kába arcoktól sem. A második napon este egy nagyon kellemes Salsa Klubba (táncos szórakozóhely) is eljutottam, és örültem, hogy itt is szépen táncolják a New York style-nak nevezett salsájukat (kubaiak is!?), furcsa dolog erről írni, de látni és érezni jó volt. A tánc nemzetközi nyelv, de eddig csak itthon táncoltam igazán jókat.)) Amszterdam még visszavár, de legközelebb egy bulizás (táncos) csapattal fogok utazni Amsterdamba.

Éttermekből nagyon széles a választék, és a kiszolgálás és a minőség is rendkívül jó (kínai, olasz, japán, mexikói stb.). A hotelek nem olcsók, de mindenki megtalálja a magának megfelelő szállodák közül a neki leginkább megfelelőt. Mindenféle szálláshely van, de a 3-4 csillagos büféreggelis helyeket tartom a legjobbnak a belvárosban az átlagos túristák részére. Az 5 csillagos hotelekben a magas árhoz nagyon magas kiszolgálási színvonal tartozik az információim szerint.
Érdekes lehet megpróbálni milyen egy nyaralás Amszterdamban, egy vengélátó családot is biztosan lehet találni, és akkor olcsó is. Sok-sok város és ország más arcát mutatja meg az időjárás és a szezon függvényében.

Home  [ First Page ]  [ Next Page ]  [ Last Page ] 

Page: [1]  [2]  [3]  [4]  [5] 
Paralia, Görög nyaralás   2 hetes üdülés beszámoló : Paralia busszal.


Utazás Görögország Paralia:   nyaralás Paralia, Olimpic Beach mellett.
Utazás Amszterdam, Hollandia:   Utazás Amszterdam Hollandia, Görögország, Spanyolország, Thaiföld .. üdülés akció.
Utazási csatorna www.szb.hu