Politika, ajándékok és férfias divat márkák egy helyen.


A legnépszerűbb téma
Cél az elegancia minden áron.
DivatUrak 2008-2010

Hölgyek-Urak! A lényeg a csomagolásban rejlik!? ;-)

Ajándék Sándor, József, Benedek és Gábor névnapokra nagyon neves napok Karácsony után. - A férfi divat márkák közül mostantól online is válogathatunk. Magyarországon végre sorbanállás nélkül, idő és pénz spórolásával vehetünk alsóneműket (zokni, boxeralsó, alsópóló) ill. szép galléros pólókat, ingeket és pulóvereket is. Kattints IDE ALÁBB a 2000 Ft-ért, ami egyből visszamegy a zsebedbe, vagy 10-20% kedvezmény mindenből: Pierre Cardin, Skiny, JPRESS, OLYMP, Jupiter, Harvest ruhák ITT. Minőségi márkák férfi ruha webáruháza. 2009-ben nyitási kedvezményekkel, akciókkal, regisztrálási kedvezményes kuponokkal. A bolti árak alatt, az online előny.

A férfi divat márkák közül itt most pl. az Adidas, Hugo Boss, TOMMY HILFIGER, Giorgio Armani, Dolce & Gabbana, Lacoste kap helyet most, ill. mint luxus férfidivat márka az Ermenegildo Zegna-t és ezek videóit ajánlom, a Zegna márkára érdemes odafigyelni, itthon is elérhető van jópár hétköznapibb ill. sport ruhájuk. Ezek a híres divatmárkák az egész világot meghódították. Természetesen nálunk is elérhetőek ők, a kínálat leginkább Budapestre koncentrálódik. A divat színe-java még Európa más országaiban van mint pl. London, Párizs és Barcelona. Az igény itthon is nagy, mert szeretünk divatosak lenni.

Griff Gentlemen's - Férfi divat üzletek cikk, egy márkás márkák bolthálózatáról.

Van már egy komoly blog, ahol Magyarország javítandó hibáit írnák össze, és ehhez fontossági sorrendet is rendeltek?!
2009.07.30. - Egy divat blog már van, ahol most került fel például a Deichmann cipőbolt. Megléphető márkák, és tényleg márkák, Nike, Fila és Adidas is ott van a polcokon. A drága dolgokat ne itt keressük! A minőség egyre nagyobb szerepet kap, egy-egy divathullám persze érdekes dolgokat szül a cipő divat terén is. A gyerekcipők régóta viccesen színesek, ami persze jó, de egyes műanyagok nem bírják olyan jól a kiképzést.

Ha tudtok ilyeneket, írjátok meg! Vagy szóljatok hozzá! 2009.03.18. - Értsük meg végre, hogy ami a szocializmis alatt vicces volt, az ma már véresen komoly!!!


Mit vegyek fel, nincs egy rendes új ruhám!?


- Ezt a kérdést meg sem hallottam, mígnem egy férfi szájából esett ki viccen kívül.
Válasz morzsák:
- Adidas: a sportban a topon van sok tekintetben. A futócipők mellett, sportos utcai cipőket is kínál.
- Hugo Boss: kiváló ingek és öltönyök mellett divatos cipőt is találunk tőlük.
- Tommy Hilfiger: Cipők, ruhák és kiegészítők színes kínálata, pólói iránymutatóak sok tekintetben.
- Giorgio Armani: egy napszemüveg, egy parfüm, egy nyakkendő, egy táska, egy ing vagy póló (néha) stb. Sokat jelent ez a név, és jók a visszajelzések minden irányból.
- Dolce & Gabbana: trendi, az alábbi videó a 2009-es új téli divatról mesél, nem csak a kifutóra! :)

2008.12.15.: Ing vagy póló? : Vegyünk fel rendes ingeket! Itt a Karácsony, amikor a sok-sok hasznos zokni és boxer mellett meseszép ingek is megfordulnak a fa alatt. Pierre Cardin, Bloomberg vagy a jól bevált Boss vagy Tommy? A kínálat nagyon széles, itt van még pl.: Tom Tailor, S. Oliver, Lee, Mustang, Esprit, Zara, Beau Ties, Etrusca, Enrico Monti stb. mellett egyedi ránk szabott inget is készíttethetünk.Adjunk és fogadjunk ruha vásárlás tippeket! Sok márkás ruha beszerzése jelenleg egy-egy üzlet vagy áruház kiváltsága. A magyar gazdaság felépülésével a ruha üzletek bővülése is járna. Jelenleg az olcsó, használt és az outlet üzletek terjeszkednek. A használt ruhától ne ilyedjünk meg mindig! Pl. egy egyszer felvett Wrangler kabát kihalászása kb. 2500 Ft-ért nagy szerencse a márkás farmer ruha kategóriában.

Milyen lesz a boxealsó divat idén? Szerintem olyan mint tavaly.-) Ugyanaz a lényeg, hogy vegyük észre a különbségeket! Pl. a J.Press iránymutató a nálunk elterjedt férfi fehérnemű márkák között. A JPress közepes árkategóriába sorolható. Minőségben kiváló, és egyre több helyen elérhető, és interneten is redelhető jpress.hu . Vicces boxeralsó kategóriában ne őket zaklassuk! A színek néha kevéssé férfiasak, ami vicces is lehet :).

2009.02.08.
2009 tavasz (micsoda frissesség!) Ermenegildo Zegna Spring kollekció:

Volt egy laposabb 2008 nyár, az idei más, kalandos egy nyár, nagy hullámokkal:


A tavasz és a nyár már teljesen összecsúszik, így a nagy márkák egyszerre hozzák a tavaszi és az őszi kollekciót. Nyárra ideális esetben elég egy short és egy fürdőnaci :), lányoknak meg egy pár bikini "bombasztik".

2009.01.17.: Uraim, Férfiak! Hová jutottunk!? Tessék jobban figyelni, kevesebbet itókázni, és a poén videó után rátérhetünk a komoly divatos változásra újra.2008.11.03.: Dolce & Gabbana divatbemutató I. rész - nagyon emberi, téli, férfias, kényelmes divat XL-ben is!
2008.11.10. - Az első D&G videó folytatása és utána egy visszaemlékezés: Giorgio Armani 2006-2007 ősz/tél:
D&G:


Armani 1.:


Armani egy picivel újabb videó, láthatjuk és hallhatjuk, hogy kényelmes és elegáns, ruháik XXL mérerekben is elérhetőek:
© Minden jog fenntartva 2008-2009 - férfi divat DivatUrak