A legnépszerűbb téma
Cél a divatosság minden áron.


Férfi és női hajstílus - Szépségszalon Budapesten

"Kedvesen, szórakoztatóan és minőségben szolgálnak ki a lányok." - Most próbáld ki! Egyeztess időpontot!
A válság ellenére felújítás történt, most ajándékként 10 perc bemutató hát-masszázs a zuglói fodrászat vendégeinek! 2 hétig is érezni fogod a jótékony hatást, ha fáj a hátad, akkor itt az ideje rendbetenni azt is. Kényeztesd magad jó áron, még a minőségi szolárium a rendelkezésedre áll! A parkolás biztonságos és ingyenes az utcában, a buszmegálló pedig közel van.

Hétköznapi könnyen kezelhető, esküvői és egyéb alkalmi frizurák is a te stílusodhoz illően.

Elérhetőségünk: Budapest, XIV. kerület Lőcsei utca 43.

Normál nyitvatartás: H-SZ-P délután K-CS délelőtt
Információkérés/időpont egyeztetés:

Fodrász és vezető - Andi: 06-20-435-99-95 - kemeny.andrea@gmail.com Jelentkezz be most vagy kérj tájékoztató árakat!

Kozmetikus

Műkörmös

Masszőr Hétfő/Szerda/Péntek
Bevezető árak: sport és reflex masszázs képzett masszőrök! Árak: 1900 Ft/30 perc -től!


Szombat: 8.30-13.30 előzetes egyeztetéssel!

Promóciós kód: "Gábor ajándéka"
A férfi divat téma kezdi meghódítani az internetet is
. 2008 lehetett volna az áttörés, végül ez 2009-re marad mint a változás, változtatás, ami pl. a gazdasági válság megoldását segíthetné. A politkai változás 2010-re marad, ami nem titok, hogy véres lesz, mert nagy hatalmi erők és nagy szegény elkeseredettség fog találkozni.
Lássuk tisztán a helyzetet persze, és a bátor és tehetséges tenni vágyást ne nevezzük szélsőségesnek!
Frizurák:

Mit tegyünk, hogy trendi frizura fedje fejünk? Ismerjük a haj divat jelenlegi vonalát?Komoly poénok vannak manapság a fejekben, inkább a fejünkön lenne egy vicces frizura, azzal többre megyünk. Gyerünk!
Az új férfi frizurákkal most nagyobb meglepetést okozhatunk mint a hölgyek. Londonban nagyon pörögnek a férfi fodrászok, igaz ott a divat is előrébb jár, és nem kell egy tanácsért a szomszédba menni. Az alábbi videók haj képein túl számtalan új forma van, amit a TV-ből és magazinokból leshetünk el. A színek szerintem kevéssé érdekesek, a festést hagyjuk a bolondos ünnepnapokra, ill. adjunk minőségi festéket a hölgyeknek akár ajándékba is (persze miután cselesen megtudtuk a vágyukat)! :-)

Első komoly lépés lehet a divatos férfivé válásban, hogy a hajunk tegyük rendbe. Jó minőségű hajjal megpróbáljuk a divatos férfi frizurák sokaságát. A divatos haj nem csak a hölgyek kiváltsága, egy divatos férfi frizura kulcs lehet egy üzlethez vagy egy hölgy szívéhez egyaránt. A divatos hosszú haj pl. különösen érdekes egy elegáns magas és erős férfi megjelenésében. Alább képek is videók jó illusztrációt nyújtanak erről.
Milyen napjaink trendi férfi haja? : Ilyen nincs. Ill. a férfi szépségről alkotott kép lassan változik, így nincsenek dugig tömött férfi szépségszalonok sem, ahol éppen sminket tesznek fel fodrász kozmetikus kollégáink, hogy nagyobb eséllyel nyerjük el pl. a cég frizurája címet.

2009.03.18. - Értsük meg, hogy ami a szocializmuskor megengedhető volt, az ma már véres politikai szenny!! Hofi a vicces! Beszéljen mindenki az okosokkal róla!


A sportos életet kedvelőknek ajánljuk, hogy az egyik legősibb sportmárkát ismerjék meg részletesebben Lacoste a krokodil

Elektro pont üzletek - mégsem zárt be minden üzlet, mint webáruház tovább üzemel a műszaki és kisgép specialisták kereskedő világa. Minőségi konyhai és háztartási kisgépek, lcd tv-k stb. garanciával.

Akit a női haj téma is érdekel, az itt lelhet néhány jó anyagot http://www.cosmopolitan.hu/magazin/szepseg/haj/ elbűvölő és eskövői hajak, itt minden van, a trendi, szupertrendi, trendteremtő stb., hogy könnyebben célt érj! Nagyon komoly.

A hajvágás technikája rengeteget fejlődött az elmúlt évszázadban. Mit lehet kihozni egy hajból? Erre a kérdésre olyan sok válasz született, hogy ükapáink biztosan nagyot néznének becsöppenve egy modern szépségszalonba (Meseországba).Van aki egyszerűen fiatalos, van aki különböző akar lenni. A férfi divat frizurák sokszínűsége magáért beszél. Az alábbi video (2009-ben is divatos) a hosszú hajaké:Hogyan nyúljunk hozzá a hajhoz? : Lehetőleg ne saját kezűleg egy ollóval! Fésülködni még csak-csak, de pl. egy nullára vágást is bízzuk a szakemberre, akitől közben hasznos információkat kaphatunk az élet dolgairól. Nekem ezért van pl. beszélgetős spirituális női fodrászom. Egy férfi hajvágás-technikai videó (részlet)
:

Fodrászat kiválasztása? : Pofonegyszerű a válasz férfiak esetében. Két csoportot különböztetnek meg a hozzáértők. Első, aki a munkahelyéhez közeli helyre jár. Második, aki lakhelyénél jár fodrászhoz (sokan gyermekkoruk óta). A második eset ritkán hoz változást hiszen jobban ismeri a hajunkat a fodrász mint a füvet a saját kertjében. Váltsunk! Néha fodrászt, divatstílust stb.-t cseréljünk tudatosan, és kapjunk új erőre ezáltal!Nagyon jó egy-egy alkalmi frizura kipróbálása, ilyet látva sokak irigykednek pl. a jó minőségű hosszú hajra. Nem kell egyből extrém hajra gondolni, néha egy kis festés és vax/zselé vagy göndörítés is kellő feltűnést kelt. A fiataloknak ezt nem kell magyarázni, ők már nagyrészt divatfüggők:


A rövid férfi haj valamivel nehezebb pálya, itt kell a ráérzés és a kreativitás, az eredmények utólag magukért beszélnek.


Aktuális közjáték a frizurák előtt: A magyar vezetés, kormány mindent vitt (lopott, csalt, hazudott) ill. eladott az elmúlt 18 évben is. Megoldás, ami mentheti a fiatalok jövőjét és a kis magyar földünk megmaradt részét az egy szakértői egypártrendszer (első körben Fidesz támogatással). Az MDF, MSZP, SZDSZ és Fidesz érintett felelős tagjai a jogi és anyagi elszámoltatás helyett kapjanak örök (min. 15 év) eltiltást a közélettől, mivel magyar igazságszolgáltatás max. ennyire lehet képes egy népszavazással megtámogatva. Aki érti adja tovább az értetleneknek is, aki nem érti érdeklődjön a felelős felsőbb rétegektől!

frizura.lap.hu
Férfi hajak - Frizura képek, haj fésülési trükkök, hogy divatosak legyünk.


Női és férfi hajhullási módok? Sajnos ez is egyre gyakoribb jelenség Hajhullás segítség. Az egészségtelen táplálkozás, stressz, genetika, lelki betegség stb. egyéb oka van a hajhagymák gyengélkedésének.