Paraliai utazás - egy hét nyaralás Görögországban

Egy jól sikerült egyhetes nyaralás Görögországban (mini blog by RG)


Paralia foglalás módok?

Röviden: Utazási irodában érdemes foglalni, mert jó árakat ajánlanak minden kategóriában. Két ajánlatot érdemes összehasonlítani, ill. elő- és középszezonban nagyon jó akciós (last minute) ajánlatok is vannak, amit ki lehet várni a spórolósaknak :-).
Online szállás kereső és gyors foglalási lehetőség: Napi árak és csomag kedvezmények, apartman és hotel akciók egész Görögországban a nyaralásunkhoz. Foglalási díj nélküli foglalás, a legjobb helyek is, amik nem szerepelnek a katalógusokban.

Lásd még: - - -

Apollon Travel stb.

Mások beszámolóit (képes vagy szöveges) is várom (emil: salsag@gmail.com címre). Már sokan írtak levelet, így ez itt egy Paralia mini Blog lett. Innentől paraliai utazás leírás itt a képek pedig alul és a további oldalakon láthatóak.Paraliai (Katerini) utazás: Miért nem voltam eddig Görögországban?! Teljesem mindegy, de ezek után szivesen visszamegyek. Itthon éppen rossz idő volt, miközben Paralian 10 percig esett és 2 órára borús idő volt az 1 hetes nyaralás alatt, amúgy kék ég napsütés, "mi kell még!?". Utólag azt mindták, hogy "Szerencsénk volt! :-)". Az apartmanház is (Manos apartman Paralia) teljesen rendben volt (normál tiszta szobák nagy erkélyekkel, 200 méterre a parttól). Akciós áron utaztunk (36.000 Ft/fő busszal - 9 nap/ 7 éj). A Balatonon most durván ugyanennyi egy hetes nyaralás, de más szempontból nem szivesen hasonlítanám össze az élményt (a sós és az édes teasütiket) ! .-) A parton lévő éttermek durván ugyanannyiba kerülnek mint a nem partmentiek, de az élmény miatt mindenkinek partmenti vacsorákat javasolnék (15-20 eur/fő). Paralian nincs semmi, de mégis van, mert 20.000 ember nem tévedhetett ennyire el. Kevés elégedetlen arcot láttunk az utcákon, az éttermekben és a strandokon. A meseszép monokinis (magyar) lányok látványa az edzett görög pasikat is megizzasztotta, és a discoban is a magyar lányok voltak a kedvencek.
Kicsi leírás a programról: 26 órás buszút odafelé ( .i.aszott fárasztó), és ebből maximum 18 órát haladtunk, amúgy csak álltunk, vártunk, de megérte. Első nap pihi, partnézés és eligazítás az idegenvezetővel (fakultatív programlehetőségek stb.), második nap: strand és naptej = az igazi sziesztatikus élet egy későesti vacsorával lezárva. Másnapok egy kicsit össze-vissza: Olympos túra, Athén túra (fárasztó), Meteórák, Ouzo húzó, Bailey's party és Martini est a lányok kedvéért, Disco parti, fagyi-nyalifali, Görög est (borba fullasztva). Az egyik legjobb pedig a Skiatosi hajós út: ezen a szigeten meseszép tiszta a tenger, és aki megteheti, annak azt ajánlom, hogy több időt is töltsön ott, és ne csak egy rohanós túristaprogramon vegyen részt! Ez a sziget/tengerpart közel van a Paradicsomhoz! .) Vagy ez is az (nyáron)!? Az erdő szélén vigyázni kell a darazsakkal, mert ők is meghatározó élményt nyújtanak néha .-)) Az élmény már nem friss (július 4-12.), de maradandó.

Lássuk tisztábban a magyar helyzetet, a tehetetlen tenni vágyást ne nevezzük szélsőségesnek!Home  [ First Page ]  [ Next Page ]  [ Last Page ] 

A képek eredeti méretben (300-700 kb (jpg) - 1600x1200 felbontásúak):
Paralia Katerini Görögország utazás képek : In English: Greece vacation pictures, photos 2005."  

Page: [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8] 
E-mail: salsag@gmail.com


Apartman és hotel szállás ITT - Paralia tengerpart, Görögország az utazás blogon. Önellátó, reggelis, félpanziós vagy teljes ellátásos csomag ajánlatok.

Utazás Görögország   : Csodálatos Görögország, ókori, 2007 nyár, Athén kirándulás, nyaralás, városnézés, turizmus stb.

New York hotel szálláshelyek.   Fotóalbum, városnézés, játék.

Görögország 2 hetes nyaralás beszámoló Paralia.

Utazási csatorna www.szb.hu


Turizmus hírek - Tourism news:

Nyár 2008