Nyaralás 2008-2009
seonyar@gmail.com - Skype: rubin.gabor - Málta, Sliema és Barcelona, Spanyolország, Divat, Bejegyzések: Martina for ever - Archivum
Ajánló
seonyár2008 linkek
Akik számítanak szerintem:

Az oldalt szerkesztője Rubin GáborNyaralás külföldön hírek, blog és a nyelvtanulás határán

Nyaralás, Budapest, Spanyolország, Málta

és a Seonyár2008, London, milánói divat, tenisz után


Tisztelt Látogatóim!

Üdvözölve légy nyaralás-élet portámon, ahol a látogató a Király!


2011.02.02. - Mi volt az a Seobaglyak? - Ki lesz a győztes? Erre a fórum jó tippeket ad. Érdekes ilyen sok idő után új bejegyzést írni, és rég elveszettnek hitt profi és amatőr internetezők, bloggerek humoros írásait olvasni.
2009.07.27. - Torrentezés és botránykönyvek? Aki szeret tanulni, és elég ideje van a Nagyok kivizsgálására, az fussá át ezeket a könyveket! Magyar botránykönyvek - Tesco titok, - Sakálok (zeneipar) Bokros Lajos-tól, - Vujity Tvrtko - 12 pokoli történet, - Postabank és Princz Gábor, - Orvosi műhibák, - Országrontók, - Hit gyülekezete másik arca, - Gyurcsány-Útközben, - Fidesz - fehérkönyv, - Celladam kor, Az igazi Orbán Viktor. A lista még hosszú, mi egy botrányos országban élünk, pedig ez a csodák birodalma és a lehetőségek országa. Ezeket a szép jelzőket a Európa és a világ neves szakemberei is vezetői mondták, sajnos a rossz jelzőket is, hogy elzüllöttünk, gyökereinket elvesztettük, és kicsit céltalanok is lettünk komoly társadalmi és szociális gondokat is teremtve. Tegyük helyre az életünk, az értékrendünk, és éljünk pozitív értelemben vett közösségi életet!
2009.06.25. Új oldal a divat szakmában. divat-trend nemrég indult, és máris nagyon népszerű. Hamarosan ismert név lesz az online divat magazinok között. Mindenki írhat bele cikkeket, a jobbakat mindig publikáljuk egy moderálás után. Vásároljon márkás, minőségi valsalás mentesíett ingeket kedvező áron! Kiváló és hasznos névnapi ajándékok ezek.
Tenisz oktatás, edző, pálya díjak Budapest: Egy edzőt többféle módon is találhatunk, a legjobb, ha többet összehasonlítunk, és a leginkább hozzánk illőt, vagy a leggazdaságosabbat választjuk. A sport egy fizikai munka, ne hagyjuk, hogy ellustuljunk, edzünk rendszeresen, minden héten!
2008. november - vicces videóm (Athén, Görögország: Akropolisz): Ennyit a fapadokról, mostantól jó a bicaj nyerge is jó.
2009.03.18. - Értsük meg végre, hogy ami a szocializmis alatt vicces volt, az ma már véresen komoly!!!


2009.02.27. - Málta sokat elvett, de adott is :). Volt szerencsénk olyan tánctanárhoz és DJ-hez mint az alábbi videó mutatja. Stílusos salsa:


DJ and Maja már nem voltak olyan szerencsések, ők hamar hazatértek Hollandiába, mert nagyon kevés tanítványuk volt Máltán, a háttérben felvillan az ügyes DJ/tánctanárunk is:


Ezt a poénos koreográfiát sokszor végignéztem vagy táncoltam:


A sok fiatal persze ivásban jobban fejlődött mint táncban. Egyesek betegre itták magukat, és nemhogy a csajozásig, de még a bulik közelébe se jutottak. Fuego Salsa bár, ahol jól telt az este első fele jó társaságban. Volt érzéki merenge, izgató salsa és egy-egy őrültebb disco tánc is.
Málta a fiatalok forró bulija kétségtelenül (21 alatt :):
Néhány kedves máltai salsa emlékkép:
Salsa Maja Salsa Maja 2Maja


2009.02.23. - Késő éjszaka írom a bejegyzést, ez legyen a mentségemre mondva! :).
Nincs előítélet. Gondoljuk tovább a vicces történeteket, és mosolyogjunk a marha agyunkon! :)
Egy cigány felkerül Pestre. Odamegy az első járókelőhöz, és megszólítja:
- Köszönöm, kedves magyar úr, hogy beengedtek az városba, lakhatást, ételjegyet, ingyen orvosi ellátást és oktatást biztosítanak, és nem kell adóznom!
Erre a járókelő:
- Téved, uram, én mexikói vagyok.
Az ember továbbmegy, és megszólítja a következő járókelőt:
- Köszönöm, budapesti barátom, hogy egy ilyen szép országban lehetek!
- Ön téved, én vietnami vagyok.
Emberünk nem adja fel, a következőt is megszólítja:
- Köszönöm önnek, hogy láthatom a csodálatos Budapestet!
- Mi közöm hozzá? Én a Közel-keletről jöttem.
Végül csüggedten még odamegy egy szép hölgyhöz.
- Ön magyar?
- Nem, dél-afrikai vagyok.
Emberünk kiábrándultan:
- És hol vannak a magyarok?
A nő az órájára néz, és megszólal:
- Valószínűleg munkában.
Nekem határozottan kemény véleményen van rólunk "ősmagyarokról is", betett nekünk az elmúlt 100 év, és nem vettük észre, hogy vége a 19. századnak. Ennyire nem maradhat le egy nép, mert a végén történelmi emlék lesz csupán. A vízben kergetett labdán kívül olyan távolra került tőlünk a világ, hogy a teljes összefogáson és a megfeszített munkán kívűl semmi nem házhat ki minket a gödörből.
2009.02.20. - Milyen volt a máltai angoltanulás? Igazából hosszasan magyarázhatnám. Az EF Málta nyelviskola képzését szerénynek mondanám. Mesevilágban élőknek, sznoboknak, alkoholistáknak, és pl. a 16-21 éves lányok szexuális kielégítésére szakosodott fenevadaknak kiváló lehet :).

Egy angol lecke három szintje:
Angol kezdő:
Három boszorkány Swatch órákat néz. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát?
Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

Angol haladóknak:
Három nemileg átváltoztatott boszorkány három Swatch óra gombját nézi. Melyik nemileg átváltoztatott boszorkány nézi melyik Swatch óra gombját?
Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?

Angol profiknak:
Három svájci boszorkány ribanc, kik nemileg átváltoztatottak szeretnének lenni, svájci Swatch óragombokat nézegetne. Melyik svájci boszi ribanc, mely nemileg át szeretne változni, mely svájci Swatch óra gombját nézné?
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switches!
2009.01.18. - Málta visszavár. Mikor? Ki tudja, egy biztos, hogy nyáron túl meleg van, télen meg nagyon fúj a szél :))). Aki olcsó és szép szállást akar, annak a hosszabb tartózkodás esetén biztosan a lakásbérlés a legjobb megoldás, ha nem kap helyet vendéglátó (ismerős) családnál. Szép lakások Sliema, Málta, Eladó és kiadó lakások Máltán. Én láttam kisebb és nagyobb lakást is, egy biztos, hogy sok lakás üresen áll, és aki keres, az talál megfelelőt. A következő nyaralásomat úgy tervezném, hogy előszezon, és egy szép lakást bérelnék közel a strandokhoz és a buli zónához (St. Julians).
2009.01.11. - Profi táncosnak lenni külföldön? Egy magyar táncos férfinek külföldön lehet megbecsülése minden téren, és láthatjuk, hogy társaság is jó tud lenni! A sok szakmai utazás, a jókedv és az energikusság együtt meseszép. Szirmai Csaba helyébe beugranának páran biztosan.
Szirmai Csaba
Szirmai Csaba
Szirmai Csaba Szirmai Csaba

Airport Hotel Ajánlások - reptéri hotelek angol nyelvű blogos gyűjtemény. Utazás, repülőterek, szálláshelyek a közelben, közeli városokban.
2009.01.06. - Kaptam, láttam, egy aranyos pps - diavetítést: Akarat, vágy


Alakuló aloldalak: Politika

- Írjátok meg, hogy miről szeretnétek itt olvasni/tanulni! seonyar@gmail.com
Első Seonyár2008 banner


© Minden jog fenntartva - 2008.