Utazás - Málta - Repülőjegy árak, repülőjáratok
Ajánló
Linkek
Úticél
Leírás: repülőtér - Málta Magyarország utazási lehetőségek
Szerencsére Málta témában van elég hirdető (főleg nyáron), ott a turizmus a minden.H

osszú éveken át a máltaiak elsősorban tengeren vagy külföldi (leginkább brit légitársaságok járataival utaztak külföldre, viszont mikor Málta kikiáltotta függetlenségét, az új kormány elhatározta, hogy kiépíti a hazai közlekedés intézményi rendszerét. A társaságot 1973. március 21-én alapították. A máltai képviselőház korlátozott felelősségű társaságként hozta létre a céget, és megadta neki az engedélyt, hogy Máltáról más országokba légi járatokat üzemeltessen.
Az új repülőteret 1992-ben nyittották meg.
A máltai nemzetközi repülőtér Luqa és Gudja települések között található, 10 km távolságban La Valetta-tól.
Az Air Malta (máltai légitársaság AirMalta) irodája Luqa-ban található. Az Air Malta árai magasak más turista járatokhoz képest általában, de korai előfoglaláskor az ő ajánlatuk a legjobb ár/szolgáltatás viszonylatban is, mivel átszállás nélkül gyorsan (kb. 2 óra 10 perc) juthatunk el a segítségükkel Máltára Budapestről.

További lehetőségek a repülőjegy beszerzésére Európában, Budapestről a pl. Lufthansa: turista osztályon megfizethető árak, az utazási idő egy árszállással kb. 6 óra
Alitalia: elővételben igazán olcsó fapados árakat is találunk, de szezoban már nem biztos, hogy ez a legkedvezőbb, érdemes lehet pl. charter járatot keresni utazási irodáknál.
Bécsből: Air One: turista jegy ár szintén kedvező, egy átszállással kb. 5 óra az út.

A konkrét repülőjegy árakat/utazási időt online az alábbi rendszer segítségével percek alatt össze lehet hasonlítani:

Utazás - Málta - Repülőjegy