Utazás - Málta - Szállás
Ajánló
Linkek
Utazás képek, fotóalbumok,

Budapest accommodation - accommodation in Budapest, apartments and hotel bookings
Úticél
Leírás
Szállás
Máltán a szálláshelyek széles kínálata várja az ide utazókat. Szezonon kívül mondhatjuk, hogy kimondottan olcsó szálláshely árakkal találkozhatunk. Főszezonban sem szállnak az égbe az árak. Amit ilyenkor drága az máshol is drága, itt a nagy 5 csillagos hotelekre gondolunk.
Az alábbi szálláshelyek állnak rendelkezésre a diákok és a felnőtt utazók részére:
- Iskolai kollégium, - vendégszoba (vendéglátó családnál mint a régi magyar "Zimmer frei" kiadó szoba), - Hostel (diákszálló), - Vendégház, 2, 3, 4 ill. 5 csillagos hotelek, apartmanok (komplett felszerelt kiadó lakások ill. hazák a studio apartmantól a luxusvilláig.)

Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy 6,6 EURO/fő/éj ártól (szezonon kívül) a csillagos égig (főszezonban) lehet válogatni, de télen már 91 EURO/éj ártól lakhatunk szép 5 csillagos hotelben is.
Szálláshelyfoglalás
Hogyan érdemes nekiállni a szálláshelyfoglalásnak? A válasz rövid: Online! Ez nem azt jelenti, hogy egy online azonnali visszaigazolást küldő rendszert kell használnunk, ahol vagy hitelkártya garanciát kérnek, vagy előre kell fizetni. Az online itt azt jelenti, hogy kutakodjunk az interneten a legkülönbözőbb utazási fórumokban (jelenleg angol nyelven lehet). Egyedi igények esetén amúgy sem lehet mindig egy automatikus rendszeren keresztül foglalni. Máltán a megfelelő helyek kiválasztása után nyugodtan írhatunk egy emailt, amire kedves választ kapunk vagy az utazási irodából vagy a szálláshelytől közvetlenül. Természetesen nem szabad azt remélnünk itt sem, hogy majd a szállodában közvetlenül egy jobb árat kapunk.

E-mail: - A szállás, a hotelkereső oldalon minden - Málta szálláshely keresés ITT - nyaralás, üdülés, nyelvtanulás és üzleti utazás tervezés egyénileg rövid és hosszútávra, olcsó apartmanok.

HOTEL
A hotelek csillagozási szabályai nem európaiak Máltán. A Tripadvisor oldalain is úgy emlékeznek vissza több hotelre a nyugati látogatók, hogy bizony 1-2 csillag már hullócsillag, és legfeljebb a hotel nyitásakor közelítette meg az Európban elvárt szintet. A tisztaság és a szolgáltatások hiánya adhatnak okot a panaszra, de ezt érdemes összevetni az árral, mert ugye senki nem gondolja, hogy főszezoban 4 csillagos hotelben 40 EURO-ért megkapunk egy kétágyas szobát.

APARTMAN
Elég csak körülnézni az interneten, és láthatjuk, hogy szenzációs a kínálat. A 2-3 hálós közös konyhával rendelkező olcsó apartmanoktól (vendégház) a csodálatos tengerparti medencés luxusvillákig mindent megtalálhatunk.

Vendéglátó család
Ez elsősorban a fiatalok kedvelt olcsó megoldása, de idősebbek is élnek vele, mivel sokan járnak nyelvet tanulni Máltára. Számtalan nyelviskola kínál tanofolyamokat külön gyermekeknek ill. felnőtt üzletembereknek is. Hasznos a folyamatos angol nyelvi közeg, annak aki fejlődésre vágyik az angol nyelvben.
Utazás - Málta - Szállás